anders-koppel-henrik-thompsen-cover-bifald

Anders Koppel & Henrik Dam Thomsen

Træd ind i en verden af musikalsk magi og fortryllende samspil med Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel! Dette dybt forankrede partnerskab, der strækker sig over 25 år, har ført til utallige bemærkelsesværdige projekter og musikalske eventyr. Fra Koppels banebrydende værker til mad Cows Sing og Copenhagen Cello Quartet til musikdramatiske forestillinger som “Rebus” og “Skoene ved Floden”, har denne duo været i frontlinjen af musikalsk nyskabelse.

Nu præsenterer de sig som en unik duo bestående af cello og hammondorgel. Deres musik er resultatet af en konstant udvikling og udforskning, som har ført til en dybdegående forståelse af hinandens musikalske sprog. Med udgivelsen af albummet “Still Life” i 2020 og opfølgeren “Gently” i 2022 har de bekræftet deres status som musikalske pionerer.

Den unikke kombination af cello og hammondorgel skaber en helt særlig og fortryllende skønhed, der fylder rummet med en uovertruffen atmosfære. Repertoiret består hovedsagligt af Anders Koppels nyskrevne kompositioner, men rummer også frie improvisationer, der fanger øjeblikkets nærvær og skaber intense rytmiske landskaber og melodier.

Publikum vil blive fortryllet af den intense dialog mellem de to musikere, der begge mestrer deres instrumenter med en enestående virtuositet. Kom og oplev en uforglemmelig aften med Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel, hvor musikken taler direkte til sjælen og efterlader et varigt indtryk i hjertet hos alle tilstedeværende.

Book dem nu til din kirkekoncert og vær vidne til et unikt og originalt musikalsk sammenspil, der vil berige og inspirere dit publikum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Koppel & Henrik Dam Thomsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anders-koppel-henrik-thompsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere