anders-blichfeldt-cover-bifald

Anders Blichfeldt

En lyrisk pilgrim i kirkekoncerternes Univers

Anders Blichfeldt, den mangefacetterede sanger, guitarist, forfatter og TV-vært, bærer en imponerende musikalsk arv, der strækker sig over en karriere rig på kreativitet og dybde. Hans rejse som kunstner har ført ham ind i kirkerummet, hvor han med sjælfulde kirkekoncerter skaber fordybende øjeblikke af musikalsk refleksion.

Som medstifter af Big Fat Snake i 1990 har Anders været en central figur i dansk rockhistorie. Med over 1.500 koncerter og mere end 1.000.000 solgte albums har bandet skrevet sig ind i historiebøgerne, og Anders’ egen skrevne klassiker “Bonsoir Madame” har rundet 10 millioner streams på Spotify.

Musikalsk Mesterstykke:

Anders Blichfeldts bidrag til musikverdenen er monumental. Med over 25 albums, 250 sange og mere end 1 million solgte albums har han cementeret sit navn som en nøglefigur i dansk musik. Kendt som sangeren i det ikoniske band Big Fat Snake, har han siden bandets pause i 2018 fortsat med at udforske musikkens dybder med en række hjertevarme solokoncerter.

Anders’ soloprojekter, herunder albummer som “UNO,” “Klub čaj,” og “Born To Be Blue,” har demonstreret hans kunstneriske alsidighed. I 2022 samlede han et nyt band, ‘Det Nye Band,’ der i 2023 tog publikum med på en musikalsk rejse gennem en række koncerter, og i 2024 fortsatte han med en soloturné, hvor hitsinglen “Tik Tak” skinnede som et musikalsk fyrtårn.

Anders Blichfeldt træder også ind i stuerne som en jævnligt TV-vært på TV2 Charlie. Ud over hans musikalske bedrifter debuterede han sammen med sin kone Marina Blichfeldt som forfatter med juleeventyret “Himlen tur/retur” i julen 2023, hvilket tilføjer en ny dimension til hans kunstneriske udtryk.

Live Oplevelser:

Anders Blichfeldts kirkekoncerter er en hellig forening af hans rige musikalske arv og kirkerummet atmosfære. Med sjælfulde toner og hjertevarme ballader skaber han øjeblikke af eftertanke og spiritualitet, hvor publikum inviteres til at fordybe sig i musikkens magi.

Anders Blichfeldts musikalske rejse strækker sig ud over traditionerne og inviterer publikum til en sjælfuld oplevelse i kirkekoncerternes univers. Hans stemme og kunstneriske dedikation forvandler hellige rum til musikalske helligdomme, hvor hver tone er en bøn, og hver sang er et kapitel i en dybt bevægende fortælling.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Blichfeldt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anders-blichfeldt-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere