Tlf. 7026 0100

aiolos-duo-cover-bifald

Aiolos Sax Organ Duo

Oplev en enestående kirkekoncert med Aiolos Sax & Organ Duo, hvor musikalsk ekspertise og passion forenes i en unik og fortryllende oplevelse! Denne dynamiske duo lægger vægt på at udforske repertoiret og udnytte de spændende muligheder, som deres sammensætning af instrumenter giver. Repertoiret spænder bredt og omfatter alt fra transskriptioner af barokværker og romantisk musik til moderne kompositioner, der er skrevet specielt til denne besætning.

Aiolos Sax & Organ Duo har haft æren af at uropføre musik af anerkendte komponister som Christos Farmakis, Lars Kristian Hansen og Niels Christian Rasmussen. Deres ambition om at præsentere nyskrevet musik fortsætter, og der er planer om at inkludere endnu flere originale værker i deres repertoire i fremtiden.

Organisten Tina Christiansen, der udgør den ene halvdel af duoens talentfulde samarbejde, har en imponerende baggrund inden for musikken. Uddannet fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og med erfaring fra studier på Musikhögskolan i Malmö, Sverige, har Tina optrådt ved talrige koncerter i både Danmark og internationalt. Hendes virtuose spil og musikalske dygtighed tilføjer en ekstra dimension til Aiolos Sax & Organ Duos optrædener.

Giv dig selv og dit publikum den unikke oplevelse af en kirkekoncert med Aiolos Sax & Organ Duo. Lad dig fortrylle af deres talent, deres lidenskab for musik og deres evne til at skabe stemninger, der rører ved sjælen. Book dem til din kirke og vær sikker på en uforglemmelig aften fyldt med musikalsk magi!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Aiolos Sax Organ Duo er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
aiolos-duo-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere